Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Novellekoncert i Rostrup kirke med Tabasco Beat og Søren Kjærgaard

OKT
04

Novellekoncert i Rostrup kirke med Tabasco Beat og Søren Kjærgaard


Tirsdag d. 4. oktober 2022, kl. 19:00
Rostrup Kirke, Lundgårdsvej 20, Rostrup, 9510 Arden
Tabasco Beat og Søren Kjærgaard
Gratis entre - dørene åbner kl. 18:30
Novellekoncert i Rostrup kirke med Tabasco Beat og Søren Kjærgaard

Orkestret Tabasco Beat og Søren Kjærgaard/fortæller vil opføre Villy Sørensens novelle "Soldatens Juleaften" i ord og toner.

Ideen kommer fra organist Tove Antonsen som fortæller:

"Jeg elsker simpelthen den novelle; "Soldatens juleaften". Den handler om en faldskærmssoldat, som har fået ordre om at springe ud af et fly med en atombombe i hånden. Novellen udspiller sig, mens han hænger i luften og gør sig sine tanker. På vej ned møder han en flok engle, som ærer ham for at komme med det store lys, mens han mistænker dem for at være fjenden i forklædning, som vil narre bomben fra ham. Til sidst møder han selveste Gud. Det er hyle-morsomt og vanvittigt, men også fuld af alvor, visdom og stor aktualitet. Jeg har længe tænkt på, at vi skulle bruge den historie i kirken, så jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad Tabasco Beat har fundet på af musik til at illustrere historien."

Søren Kjærgaard, som vil læse op, er folkeskolelærer i Støvring, kirkesanger i Oue-Valsgaard og har en eminent fortæller-stemme.

Orkestret Tabasco Beat består af fire garvede og sprudlende rytmiske musikere fra Århus. De spiller verdensmusik med inspiration fra jazz, blues og klassisk musik. Musikken er komponeret af guitarist Karsten Berger, der også spiller mundharpe. Desuden medvirker Knud Erik Stengaard på violin og banjo, Anders Jørgensen på kontrabas og Svend Eeg på trommer og percussion.:

Velkommen til en festlig aften med stof til eftertanke - dørene åbner kl. 18:30.