Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert i Rostrup kirke med Kurt Ravn

JUN
14

Koncert i Rostrup kirke med Kurt Ravn


Onsdag d. 14. juni 2023, kl. 19:30
Rostrup Kirke, Lundgårdsvej 20, Rostrup, 9510 Arden
Kurt Ravn akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen
Koncert i Rostrup kirke med Kurt Ravn

Rostrup kirke er glade for at kunne byde velkommen til en flot koncert med Kurt Ravn. 

Spændvidden i Kurt Ravns flotte stem­me kommer smukt til udtryk i et meget varieret koncertprogram. Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Og det med et imponerende overskud.

Carl Ulrik Munk-Andersens eminente akkompagnement og vidunderlige solo­stykker giver det hele en ekstra dimension og kvalitet.

De to kunstnere er i unik samklang.

Kurt Ravn behøver måske ikke den store introduktion.
Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Si­deløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet. Han har givet koncerter i utallige sammen­hænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlan­tis, Chess og Les Misérables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leo­nard i Carl Nielsens Maskerade med opfø­relser i København, Bruxelles og Wien.

Ud over sit arbejde som organist i Taarbæk Kirke nord for København har Carl Ulrik Munk-Andersen et omfattende virke som akkompagnatør for diverse kunstnere.

Billetter

Der kræves billet som adgang til koncer­ten. Billetten købes hos Min Købmand i Rostrup. Prisen er 100 kroner. Der er 120 billetter til salg.

Indtægten fra salget går til kirkens hjælpe­kasse, som blandt andet uddeler julehjælp.